Miki » Specials » Canarische recepten
Miki: Informatie van A tot Z

Canarische recepten

De keuken van de Canarische eilanden is niet zo uitgebreid en verfijnd, maar degenen die van lekker, zuidelijk, mediterraan eten houden,moeten zeker deze keuken eens proberen. Met behulp van eenvoudige en smakelijke recepten kun je zelf snel aan de slag om een stukje Canarische eilanden in huis te gaan halen!
De Canarische keuken bezit vele Spaanse en Latijns-Amerikaanse invloeden. Dus wordt er gebruik maakt van veel knoflook en olijfolie. Deze mediterrane invloeden in combinatie met de grote variëteit aan vissoorten, zeevruchten, verse groenten en kruiden die de Canarische Eilanden bieden, levert een bijzondere keuken op. Aan de hand van een aantal authentieke Canarische recepten leer je de Canarische keuken een beetje kennen. Qué aproveche! (Smakelijk eten!)

Canarische recepten: mojos (koude dipsauzen)

De keuken van de Canarische eilanden is niet zo uitgebreid en verfijnd, maar het heeft zijn eigen eet-en drink gewoonten, specifieke gerechten en dranken, die niet alleen lekker, maar ook interessant…
Keuken van de Canarische eilanden: Canarische recepten

Keuken van de Canarische eilanden: Canarische recepten

De keuken van de Canarische eilanden is niet zo uitgebreid en verfijnd, maar het heeft zijn eigen eet- en drinkgewoonten, specifieke gerechten en dranken, die niet alleen lekker, maar ook interessant…
Gepubliceerd door Miki op 23-05-2007. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.