Miki » Specials » Indische snacks
Miki: Informatie van A tot Z

Recepten voor indische snacks

Recepten voor indische snacks In de Indonesische keuken zijn de Indische hapjes een absolute must. Op verjaardagen, feestjes en bezoekjes werden altijd schalen vol Indische snacks gepresenteerd. Zowel zoete hapjes zoals spekkoek en ananaskoekjes als hartige hapjes zoals pasteitjes. De recepten zijn een overlevering van generatie op generatie, van oma, moeders en de Indische tantes. Velen kennen Indische snacks al van de toko en Pasar Malam en nu heb je de kans om met deze recepten je eigen exotische hapjes te maken.

Indische snacks

In deze special kun je verschillende recepten vinden van Indische snacks. Warme hapjes voor bij de borrel, of gewoon als tussendoortje. Maar ook vind je in deze special recepten van typsiche Indische zoetigheden zoals klepon en spekkoek. De recepten zijn vrij eenvoudig te maken en de ingrediënten die typisch indisch zijn, zijn bij elke toko en zelfs bij grote supermarkten zoals Albert Heijn verkrijgbaar.

Alle recepten zijn voor een grote hoeveelheid gemaakt, als je wilt kun je ze ook invriezen en dan heb je altijd een voorraadje klaar. (voor het volgende feest!)

Heb je vragen en/of opmerkingen stel ze gerust!

Veel kookplezier en eet smakelijk!
Hartige Indische snacks: risolles, saté, lemper, pangsit

Hartige Indische snacks: risolles, saté, lemper, pangsit

In de Indonesische keuken zijn de Indische hapjes een absolute must. Op verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden werden altijd schalen vol Indische snacks zoals pasteitjes, loempia of risolles…
Zoete Indische snacks: Spekkoek, Roti Koekoes, Ketankoek

Zoete Indische snacks: Spekkoek, Roti Koekoes, Ketankoek

In de Indonesische keuken zijn de Indische hapjes een absolute must. Op verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden werden zoete lekkernijen gepresenteerd. De recepten zijn een overlevering van ge…
Gepubliceerd door Miki op 14-10-2008. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Bronnen en referenties